Kontakt

 house MM Servis d.o.o.

Na Vovčne 31

1354 Horjul

phone 041 611 246
telephone 01 754 95 25
printer 01 7500 384
email marolt.motors@siol.net

Popravila in vzdrževanje avtomatskih menjalnikov

V naši delavnici smo se specializirali za redna vzdrževanja in popravila vseh vrst avtomatskih menjalnikov na osebnih vozilih. Ker se na tem področju redno izpopolnjujemo pri proizvajalcih menjalnikov, smo kos tudi najnovejšim modelom. Vgrajujemo samo originalne nadomestne dele. O smotrnosti popravila ali menjave pa se lahko posvetujete z našim strokovnjakom. 

 

 Popravilo vseh vrst pogonov Popravilo menjalnika 

 

 

 

Popravila motorjev

Vzdržujemo in popravljamo motorje vseh bolj poznanih avtomobilskih znamk. Zaradi svoje zahtevnosti pa so nam največji izziv znamke Mercedes, Audi, Bmw, Porsche z veseljem pa se lotimo tudi bolj eksotičnih znamk.

 

 Motor avtomobila motor 

 

 

 

Redni vzdrževalni servisi

Že naslov pove vse. Za vaš avto bomo poskrbeli kot bi bil naš. Imamo najsodobnejšo diagnostično opremo, opremo za ekološko vzdrževanje klimatskih naprav, stroje za uravnoteženje pnevmatik, tester za izpušne pline... Skratka vse kar mora imeti sodoben servis.

 

 porscheturbo image8821 

 

 

 

Popravila pogonskih sklopov, podvozja in zavor

Za varno vožnjo skrbijo deli, ki so očem skriti. Zavore, blažilniki, stabilizatorji, razna vodila in krmilni končniki. Ko ugotovimo napako, del zamenjamo z originalnim oziroma z obnovljenim po predhodnem dogovoru z lastnikom. Škoda bi bilo zaradi končnika, ki stane nekaj evrov končati v jarku.

 

 forge 002a